با اتصال واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ نیروگاه رامین اهواز پس از تعمیرات نیمه سنگین، شبکه برق خوزستان و کشور در مسیر پایداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز ، محسن حافظی مدیرعامل این نیروگاه گفت: پایداری تولید انرژی حیاتی برق در این نیروگاه به عنوان تامین کننده عمده برق مورد نیاز استان خوزستان از اهمیت و حساسیت بالایی به ویژه در فصل تابستان و پیک مصرف برق برخوردار است و به همین منظور با اجرای تعمیرات نیمه سنگین و رفع چالشهای فنی با همت و تلاش متخصصان موفق شدیم پس از تعویض ۹۸۰۰ شاخه لوله کندانسور و رفع محدودیت های فنی ، واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره 4 این نیروگاه را تعمیر و به شبکه سراسری برق کشور متصل نمائیم.
وی با اشاره به تعویض لوله های شاخه B طی سال گذشته و اجرای پروژه تعویض لوله های شاخه A کندانسور طی ایام اخیر، مجموع لوله های تعویضی این تجهیز نیروگاهی را ۱۹۶۰۰ شاخه عنوان نمود و گفت؛ نیروگاههای برق حرارتی بر خلاف اکثر نیروگاهها که در شرایط خاص در مدار قرار می گیرند، بصورت مداوم و ۲۴ ساعته در مدار تولید قرار دارند که این موضوع تعمیرات و نگهداری مستمر این تجهیزات را بیش از پیش حائز اهمیت می کند.
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز اظهار داشت ؛ یکی از مهمترین عوامل کاهش سطح تولید این نیروگاه مسدودی و فرسودگی لوله های کندانسور است که برای اولین بار و پس از ۳۲ سال از ساخت این واحد ۳۰۵ مگاواتی و تولید مستمر این واحد طی دو مرحله اقدام به تعویض همه لوله ها کندانسور با استفاده از لوله های تولیدی شرکت مس کرمان برای اولین بار در کشور نمودیم.
وی با اشاره به کاهش سطح تولید این واحد به ۱۶۰ مگاوات در ایام پیک برق سالهای گذشته گفت؛ طبق برنامه ریزی و محاسبات صورت گرفته شده با تعویض این لوله ها شاهد رفع محدودیت و افزایش ۱۰۰ مگاواتی تولید این واحد نیروگاهی در ایام پیک برق سال جاری باشیم.
حافظی تعویض و رفع مسدودی لولههای بویلر, سرویس و تعمیر ات پیشگیرانه تجهیزات جانبی و برجهای خنک کن را از دیگر اقدامات تعمیراتی این واحد عنوان نمود.
مدیرعامل نیروگاه رامین افزود: مجموعه تلاشگر نیروگاه رامین خدمت رسانی به مردم به ویژه در فصل طاقت فرسای تابستان را رسالت شبانه روزی خود میداند و امید است مردم نیز با صرفه جویی و مدیریت مصرف این انرژی ما را در تداوم این خدمت رسانی یاری نمایند.
لازم بذکر است نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی و ظرفیت ۱۸۵۰ مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه بخاری کشور است و نقش مهمی در تامین برق مورد نیاز استان خوزستان و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می کند.